català
Higiene i seguretat alimentàriainnovació alimentàriaaproximació al consumidorecològics


pdfProcesado de la miel por Ultrasonidos
Pòster presentat al Congrés EBA 2009

pdf poster beverages
Presentat al Congrés Foodcolloids 2010-Granada.

pdf poster-RCF
Presentat al Congrés Foodcolloids 2010-Granada.

pdf poster-soya
Presentat al Congrés Foodcolloids 2010-Granada.

pdf poster-starch
Presentat al Congrés Foodcolloids 2010-Granada.El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash PlayerEl contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Hielscher · LLUM gmbh

Hielscher, desenvolupament i producció d'equipament d'ultrasons
Hielscher, empresa familiar alemanya fundada el 1992, amb seu a Teltow (Berlin), es dedica a la concepció, desenvolupament i producció d'equipament d'ultrasons per a aplicacions de laboratori i industrial. Amb seu a Amèrica, Hielscher USA inc. Sistema de Qualitat de direcció d'acord amb la ISO 9000: 2000, certificat per l'empresa BSI.

Política de qualitat: Els objectius de la companyia per igual d'importància són la superior qualitat del producte, la protecció del medi ambient, les més estrictes normatives de seguretat i l'òptim benefici econòmic. Hielscher disposa actualment de la gamma més àmplia d'equipament d'ultrasons industrial, que li permet satisfer qualsevol necessitat productiva.

Sistema tecnològicament avançat, energèticament molt eficient, adequat per a tot tipus d'aplicació de processament de mitjans líquids: Homogeneïtzació, emulsió, dispersió, trituració humida, extracció cel lular...

Més informació a: www.hielscher.comLUM gmbh, fabricants líders d'equips per a l'anàlisi de dispersions
LUM gmbh és un dels fabricants líders d'equips per a l'anàlisi de dispersions, emulsions i caracterització de la mida de la partícula. Amb tecnologia pròpia ipatentada, LUM ha creat el sistema STEP: Space and Time Extinction Profile. Poderós sistema que permet mesurar de forma ràpida, fiable i entenedora qualsevol procés de separació en dispersions o emulsions.

Aplicant la Tecnologia STEP i mitjançant processos físics de separació accelerats, aquests dispositius permeten preveure l'estabilitat de productes 5000 vegades més ràpidament que amb altres sistemes convencionals.

Els novedosos equips fets per LUM es troben avui presents a les indústries químiques, alimentàries, cosmètiques, farmaceútiques i d'altres. LUM gmbh ofereix serveis analítics en tots aquets camps esmentats.

llum

Més informació a: www.lum-gmbh.com
Creació de nous conceptes i millora de processos per mitjà de la gestió del coneixement i de la innovació tecnològica.

Disseny i execució de projectes d'innovació del producte, del seu procés de producció i de l'envàs, per tal de garantir la qualitat de l'aliment.

Projectes d'innovació del producte
Estudi exhaustiu del producte i del seu entorn (mercat, competència, perfil de consumidor, factors interns i externs) i de la capacitat tecnològica de l'empresa per afrontar la innovació del producte.

Projectes d'innovació de l'envàs
Estudi de la vida útil del producte, com mantenint-la o allargant-la a través de l'envàs(atmosfera modificada, envasos intel·ligents, tipus de materials, etc.) Estudi de l'envàs i de la seva funció com a continent d'un determinat producte, amb l'objectiu d'optimitzar-ne l'espai d'expedició, el transport i la seva distribució.

Projectes d'innovació del procés de producció
Anàlisi i disseny de projectes d'optimització de processos productius, amb l'objectiu de reduir la manipulació del producte evitant així possibles parells (físics, químics i microbiològics) i també per minimitzar els recursos energètics en fases productives.

inici del web correu electrònic català accès client inici 100 graus